Rapportrusare toppar

Stockholmsbörsen svajade lite innan stängning men stängde över nollan. Jämförelsevis hade min uppställning en bra dagmed en uppgång på exakt +1,0%. Hela 26 innehav stänger på plus, varav 11 över en procent. Ohotad portföljvinnare blev HMS Networks som rusade på rapport. Kolla gärna mitt tidigare inlägg idag. Tvåan Medcapoch trean Thule stiger utan direkta nyheter. Alla bolag utom ett trendar bra. Catena orkar inte hålla sig ovanför MA200 och jag stoppar påfyllningarna i fastighetsbolaget nu när jag nått 50% av tänkt innehav. Det är inte Catenas fel att aktien inte trendar. Även lågt belånade fastighetsbolag pressas i rådande räntemiljö. Det är möjligt att jag behåller aktien till rapportdagen. Idag har jag fyllt på i Indutrade, New Wave och Surgical Science.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s