”Köp till ljudet av kanoner och sälj till ljudet av trumpeter”

När det känns så tungt på börsen så är det dags att referera till investerartungviktarna Benjamin Graham, Warren Buffett och den österrikiske baronen Nathan von Rothschild vad gäller synen på köp- och säljlägen. Deras klassiska citat lyder: ”Vi köper från pessimister och vi säljer till optimister”, ”var försiktig när andra är giriga, och girig när andra är rädda”, respektive ”köp till ljudet av kanoner och sälj till ljudet av trumpeter”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s