Läst boken ”Aktier – 3 steg till ekonomiskt oberoende” av Ola Lauritzson

Jag besöker just nu min dotter i Göteborg och fick se rubricerad bok i hennes bokhylla. Jag tar tillfället i akt och läser igenom boken….

Jag läser boken och konstaterar att Olas tre steg till ekonomiskt oberoende är nästan carbon copy på min egen resa. Hans investeringsraket påminner mycket om hur jag själv startade en gång i tiden. En bas med fonder ( indexkramaren), högutdelande aktier (kupongjägaren) och på toppen tillväxtaktier (stockpicker). Jag kan utifrån egen erfarenhet intyga att modellen fungerar, även om jag numera kompletterat med nya strategier och metoder. Boken kan läsas med intresse av både nybörjare och rutinerade investerare.

Jag hoppas att min dotter också snart kommer att läsa boken….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s