Mitt första blogginlägg

Följ med på min resa när jag skriver om aktier, fonder och andra privata investeringar. Jag kommer att skriva om fundamental och teknisk analys och strategier. Det blir som en dagbok där jag berättar om köp och sälj i portföljerna och hur jag tänker kring mina beslut. Jag har just kört igång den här bloggen (mars 2020), så kom gärna tillbaka för fler inlägg. Jag prioriterar lärande och hållbara investeringar framför vinst. Du kan prenumerera på inlägg genom att fylla i din e-postadress nedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s