Följ Aktieportföljen i realtid

Jag har nyligen flyttat mina portföljer till Nordnet och nu är det möjligt att följa min aktiehandel i realtid, åtminstone om du har en användare på Nordnets Shareville. Självklart fortsätter jag att sammanställa mina köp och händelser som tidigare här på bloggen, men nu är det alltså möjligt att följa mig i realtid. Den här bloggen kommer även i fortsättningen att vara prio ett när jag pratar investeringar. Jag har inga sponsrade inlägg utan är en helt oberoende bloggare om investeringar.

Eftersom jag är helt ny på Shareville har jag 0 följare, du kan bli den förste 🙂

Idag har jag t ex gjort tre påfyllningar av befintliga innehav, fler lär det bli under dagen och kvällen. Det är möjligt att det blir något nytt innehav också. Så här ser det ut på Shareville, det går även att prenumerera på en användares aktiviteter så man får ett automatisk meddelande när handel sker.

Dessutom kan man se portföljernas utveckling, innehavens fördelning, historik och rating.

Detta är en exempelportfölj, dvs ingen av Aktieportföljens portföljer.

Det som inte syns på Shareville är värdet eller antalet av användarnas värdepapper.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s