Se dokumentären Wirecard

Jag kan verkligen rekommendera dokumentären om Wirecard som fram till 2020 var ett globalt ledande företag inom digitala betallösningar. Men när ett hål på närmare två miljarder euro hittades i företagets bokföring gick det i konkurs med 23 miljarder euro i skulder. Det är skrämmande hur de som försökte avslöja bluffen försökte tystas av bolaget och hur tyska myndigheter blundade för framlagda fakta om bolagets bedrägerier…. Dokumentären är ett måste för alla börsintresserade och finns på SVT play.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s