En bra fredag….

Idag tittade jag på Nordnet live 2020. Ett bra initiativ av Nordnet att göra det här eventet digitalt via youtube och zoom. Behovet av information är stort kring aktier och privata investeringar. En fråga som ställdes var om det är Coronarea på börsen? Jag rekommenderar att se eventet som är utlagt på youtube.

Stockholmsbörsen steg kraftigt på fredagen och gick ännu bättre än de ledande börserna i Europa. USA:s besked om att landets ekonomi ska öppna enligt en process i tre steg, samt positiva data kring en behandling mot coronaviruset, bidrog med stöd. OMX30 gick upp med 3,42% och Aktieportföljens aktier och fondplaceringar ligger återigen totalt sett på plus sedan köp, även om det bara är +0,54 så är det en ljusglimt. Det är hög volatilitet och det är glädjande att uppgångarna nu är något högre än dipparna, likt en trappa i lustiga huset.

Sen eftermiddag blev det en tremilarunda på landsvägsracern med kortbyxepremiär i en väldigt grön Grünwaldskog utanför Berlin. Efter cykelturen hann jag med att hjälpa kyrkan med städning av en entrétrappa. Dags för en öl och sedan tar jag helg…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s