Höj pulsen regelbundet ❤️

Det är skönt att höja pulsen även om man sitter i karantän eller gymmet har stängt. När du stressar framför datorn ackumuleras många kemier i blodet som förbereder dig för en fysisk ansträngning som inte händer. Genom träningen förbränner du dessa ämnen och kroppen får en kick av alla positiva endorfiner. Du blir piggare och mår bättre.

Min karantän beror på att jag gjort en nödvändig resa mellan två riskländer och är därför i 10 dagars karantän. För mig är det inga problem om jag vet att det kan skydda mina nära och kära och alla andra som kan råka illa ut vid en infektion.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s