Tillväxtjakt

Började dagen med att lyssna på Robur midcaps förvaltare Henrik Carlman för att få inspiration i min jakt på tillväxtbolag. Jag har en tid sneglat på ungefär 10 kandidater och resten av förmiddagen gick åt till att analysera varje bolag för sig.

Efter lunch hade jag filtrerat bort sju fina bolag, dvs tre återstod. Innan definitivt beslut drog jag på mig joggingskorna och sprang 7 km runt Rudolph-Wilde-Park. Efter stretching och dusch tog jag beslut och köpte jag de tre valda tillväxtbolagen. I kommande inlägg skall renskriva mina analyser och dela med mig….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s