En vanlig måndag…

Jag älskar måndagar, redan kl 5:30 började jag utvärdera förra veckan och läsa in mig på vad som hänt i världen som kan påverka börserna. Jag scannar mina bevakningar på de bolag jag äger aktier i. Jag gör små analyser i hjärnan och kl 8:45 följer jag börsöppning via DI-tv.

Jag kollar samtidigt över hur portföljen utvecklats, kollar särskilt att mina volymtradingarna håller sig inom de förutbestämda intervallen, dvs om något behöver stängas eller är aktuell för vinsthemtagning. Idag behövde inget göras och hittade heller inget nytt case. Kl 11 drar jag på mig joggingskorna och springer 7 km i skönt tempo. Efter joggingturen kör jag stretching för att behålla smidigheten. Till lunch blev det lasagne och sedan skriver jag detta inlägget….

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s