Mer förnyelsebar energi i Aktieportföljen

Aktieportföljen positionerade sig i förra veckan i 🇳🇴 Scatec som är en ledande producent av förnybar kraft. Koncernen levererar, snabbt distribuerbar och hållbar ren energi över hela världen.

Scatec är en långvarig aktör och utvecklar, bygger, äger, driver och underhåller kraftverk och har en produktion på mer än 1,6 GW. Företaget har totalt 1,9 GW i drift och under uppbyggnad på fyra kontinenter.

Med en etablerad global närvaro och en betydande projektutveckling siktar företaget på en kapacitet på 4,5 GW i drift och under uppbyggnad i slutet av 2021. Scatec har sitt huvudkontor i Oslo, Norge och är noterat på Oslo Börs under tickersymbolen ‘SSO ‘. Koncernen tog nyligen bort Solar från namnet (tidigare Scatec Solar) eftersom man nu satsar, förutom sol), även på vindkraft och vatten.

Ekonomisk översikt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s