Vart är vi på väg? Vänder det på 2000?

I fredags var OMX30 2037, igår skrev jag att vi skall först ned på 2000 punkter. Nu är vi där på denna kritiska stödnivå. Får köparna övertaget vänder det nu. Tyvärr tror jag att det finns risk för att vi skall ned till 1950 innan vinsthemtagarna är nöjda. Det är naturligt att blir så när OMX tangerar rekordnivåer. Nu kan man passa på att gå in i aktier som man ansett för dyra tidigare. Ser faktisktiskt i detta nu en liten tendens till att vi vänder uppåt från 2000. Vi håller tummarna för det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s