Världens mest hållbara produktion…

När jag möter vårens första blomma och biet som redan är på plats för att samla in honung och pollinera blir jag ödmjuk och tänker på vilket ansvar vi har som investerare att på alla sätt försöka påverka våra bolag att producera på ett hållbart sätt. Det lilla biet är ett föredöme för en hållbar förnybar produktion av honung och i sin flit pollinerar biet omedvetet blommorna och skapar förutsättningar för växtrikets mångfald. Honungsskörden blir ofta så omfattande att det blir en direktavkastning till andra däggdjur inklusive människan. Vd för AB Bikupan är en drottning som delegerat ansvar och uppgifter på ett föredömligt sätt, alla uppgifter är lika viktiga och är en förutsättning för att produktionen skall fungera. Så föredömligt och hållbart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s