Årets storbolagsförlorare rusar

Stockholmsbörsen stiger kraftigt idag fredag efter styrka i USA på torsdagen efter två dagar i rad med uppgångar. Även idag öppnar USA uppåt och kan, om det håller i sig, bryta en negativ åtta veckors nedgångsvit. Håller det i sig kan New York stänga positivt för tredje dagen i rad. Det kan innebära ett trendskifte och i så fall kan jag behålla positionerna jag tagit under de svaga veckorna och gjort mig fullinvesterad igen. I detta nu är portföljerna idag upp +117.235,- kr. Positivt är att ny statistik visar att kärninflationen i USA bromsar för första gången i år.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s