Ny position – Biogaia

Förra veckan tog jag position i Bilia och Hexpol som visat styrka i Bearmarket. Den positiva trenden fortsätter och idag har jag fyllt på innehaven. Idag testar jag även att ta position i Biogaia som också visar en positiv trend. Bolaget visade en omvänd vinstvarning i Q1 och eftersom bolaget gynnas av återöppningen kan det mycket väl bli samma sak i Q2. Probiotika är en form av kosttillskott som innehåller levande bakterier som är goda och underlättar för inte minst en bättre mag- och tarmhälsa. Bolagets produkter gör bra insatser för både hälsan och hjälper massvis av människor i en värld fylld av många olika metaboliska sjukdomar. Det finns ett stort problem med antibiotikaresistens och Biogaia har de bästa och de mest effektiva probiotikalösningarna. Biogaia drabbades hårt under pandemin och gynnas av återöppningen. Siffrorna talar sitt tydliga språk. Även dollarutvecklingen ger bolaget medvind.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s