Min aktievecka 42 – kvartalsrapporter, ny statsminister, brittiskt finanskaos och björnmarknadsrally

Ny vecka och rapportperioden börjar. Inte mindre än 8 rapporter från mina innehav presenteras. Riksdagen förväntas rösta fram moderatledaren som ny statsminister. Blir det fortsatt kaos i Storbritannien? Bank of England har avslutat sina stödköp och regeringens kovändning tros inte räcka för att rädda förtroendet. I Sverige börjar rapportperioden på allvar och vi kan förvänta oss flera mediokra delårsrapporter på vägen mot en lågkonjuktur. Däremot är det inte omöjligt att vi får ett björnmarknadsrally under eller efter rapportperioden. Då gäller det att inte dras med alltför mycket och släppa på bromsen.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s