En halv miljard bättre

Idag rusade Sandviks aktie med över fem procent när Q3-rapporten presenterades. Väntat resultat var 5 410 miljoner kronor, men resultatet blev 5 889 miljoner kronor, dvs en halv miljard kronor bättre än väntat. Detta bådar gott för övriga industribolag som rapporterar framöver. Övriga rapporterande bolag som stängde med en uppgång på över fem procent blev: Generellt gick börserna bra idag och i mina portföljer toppade, förutom Sandvik, även Sinch, Catena, Investor och Microsoft. Även om det är ett bearmarketrally så är det skönt med en andhämtning ibland. Rent historiskt så brukar Q4 vara ett bra kvartal, det kan finnas utrymme för en uppstuds i närtid, men det gäller att vara försiktig.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s