Min aktievecka 44 – utdelning, rapporter, räntebesked, BNP och PMI

Efter några dagars ledighet följt av en skön helg ser jag fram emot en ny vecka med fyra rapporter och en utdelning. Rapportskörden avtar och förmodligen börsrallyt med den. På onsdag får vi FED:s räntebesked som kommer att sätta tonen för börshumöret framöver. En trippelhöjning är väntad så tonläget är mer intressant än räntehöjningen. Eurolands preliminära KPI redovisas på måndag och det blir spännande om det blir en ny räntechock eller om de fallande energipriserna ger en ljusning i mökret. Dessutom kommer också EMU:s preliminära kvartals-BNP på måndag, industri-PMI på onsdag och tjänste-PMI på fredag. Bland rapporterna ser jag särskilt fram emot Sinch som steg som en raket efteren omvänd vinstvarning.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s