Ökar likviditeten

Efter gårdagens uppgång har jag skalat ned i åtta innehav och ökat likviditeten. En påfyllning blev det i Microsoft via en omvänd stoploss. Visst kan det bli ett litet Nisserally, men jag ökar förrådet av torrt krut och avvaktar kommande nedgångar. Jag är fortfarande ”däckad” i influensa men som investerare slipper man sjukskriva sig. Generellt klarade sig livsmedel hälsovård, bank/försäkring och fastighetsbolag med låg belåning bäst i mina portföljer. Dagligvaruhandeln tuffar på bra trots inflationen, troligen gynnas lågvarupriskedjor som Axfoods Willys. Tvåan Husqvarna är helt klart en riskaktiekortsiktigt, men är nu på en nivå att på lång sikt kan det bli riktigt bra från denna nivå. Novo Nordisk har ett starkt momentum, det är möjligt att jag ökar här.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s