Dagens portföljvinnare blev som ett julbord med allt

Börserna i Europa stänger grönt innan julafton och Nordamerika ser ut att göra detsamma. Inflationssiffrorna som släpptes i USA i eftermiddags gjorde marknaden nervös. Kärninflationen kom in som förväntat på 4,7%. Efter att fallit tillbaka på nyheten steg dock börserna igen innan stängning. Av 40 innehav gick 28 plus så det utfallet får man vara nöjd med innan julhelgen. Typiskt en sån här dag är att de mest volatila innehaven toppar rallyt utan direkta nyheter. Nu återstår att se om det blir ett nisserally, men först skall vi njuta av julhelgen.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s