Skarpt läge – kampen mot Corona är viktigast

Att tro på och stödja svenskt näringsliv genom att köpa aktier i svåra tider är viktigt om man har den möjligheten. Jag kommer dock en period framöver att mer praktiskt hjälpa till med kampen mot Corona Det är möjligt att mina inlägg på bloggen blir färre ett tag framöver. Corona är inte att leka med. Tippar man över kanten vid en infektion kan det gå snabbt utför. I första hand; få inte Corona, i andra hand; får du det, ge kroppen en chans att övervinna det. Vi måste alla hjälpas åt för att hindra smittspridning och skydda riskgrupperna. Att inte ta det på allvar är en lek med döden, läget är kritiskt. Var rädda om er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s