Aktier som blir framtidens vinnare đŸ„‡

Embracer har vÀxt enormt mycket och det finns fortsatt tillvÀxtpotential organiskt och genom förvÀrv. Embracer har visat att de Àr en tillvÀxtmaskin som fungerar. Digitala spel kommer att vÀxa i framtiden. VÄra nya generationer kommer inte att sluta spela för att de blir Àldre. Aktien Àr en perfekt julklapp för framtiden.

VNV Global har spÀnnande innehav för framtiden. Det mest intressanta Àr Babylon Health som Àr verksamma inom digital hÀlsovÄrd. Bolaget har sex miljoner registrerade kunder och vÀxer enormt och en miljardomsÀttning Àr inom rÀckhÄll. BÄde VNV och Kinnevik Àr delÀgare och satsar stort pÄ bolaget.

Assa Abloy Àr vÀrldens största lÄstillverkare och ledande inom smarta lÄs och deras förvÀrsstrategi kommer att ge bolaget en framtida tillvÀxt. Vem vill ha en nyckel i fickan i framtiden? Smarta lÄs kommer att explodera och hÀr finns ocksÄ en stabil eftermarknad. Historiskt sett Àr aktien mycket prisvÀrd.

Storytel Àr i början pÄ en enorm tillvÀxtresa. Den yngre generationen Àr vana vid att ha en iPad eller mobiltelefon i handen och kommer dÀrför att lyssna mer pÄ ljudböcker. NÀr man lyssnar pÄ en ljudbok kan man samtidigt göra andra saker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s