Aktieportföljens kalender v 43

Nu är det dags för en ny intensiv rapportvecka. Det finns många fina bolag att investera i till rimliga värderingar. Rapportperioderna är ovärderliga för att hitta de bästa bolagen och i vissa fall blir rapporten en signal att det är det dags för vinsthemtagning i de bolag som finns i portföljen. Ibland får man även ta en förlust om det finns mer lovande alternativ. Det är viktigt att ha modet att ta en smärre förlust för att låta vinnarna löpa.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s