Aktieportföljens kalender v 48

I helgen har jag arbetat ideellt på svenska kyrkans julbasar i Berlin. Målet med basaren är inte vinsten i sig, istället är verksamheten målet, dvs att intäkterna skall bidra och förbrukas i kyrkans verksamhet det kommande året. Församlingen är en viktig träffpunkt för många av de drygt 7000 svenskarna i Berlin. Ideella organisationers ekonomier är så långt bort från börsen man kan komma och som aktieinvesterare äger man sin tid och det är en ynnest att få ge sin tid och ibland ett ekonomiskt bidrag till ett gott ändamål. Veckan inleds med en rusning uppåt på börsen efter fredagens kraftiga fall. I fredags passade jag på att fylla på mina innehav och det är gott se samma innehav rusa idag. I veckan bevakar jag portföljerna och agerar köpare vid eventuella nedgångar.

Det är med stort intresse jag kommer att läsa VolvoCars Q3 rapport imorgon. På mindre än en månad har mitt innehav i Volvo stigit 21%. Hur går det imorgon?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s