Portföljresultat november

November blev en orolig månad på börsen, men totalt blev det ett positivt utfall på +166.696,- kr. Jag gjorde påfyllningar i befintliga innehav när börserna rasade på Black Friday. Anledningen till raset är att virusmutationen Omikron adderades till inflationsoron. Dessutom låter FED chefen mer hökaktig nu än tidigare. Eftersom Sverige har mindre problem med inflationen kan räntehöjningar i omvärlden försvaga kronan. Det kommer att gynna svensk export och det blir en av mina outlooks för december.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s