Trelleborg växlar om till förvärvsstrategi

Jag tittar på Trelleborgs kapitalmarknadsdag när finanschefen överraskande säger att Trelleborg tittar på runt 200 företag som skulle kunna förvärvas. Det innebär en tvärgir för verkstadsbolaget som de senaste åren fokuserat på att sälja av verksamheter som visat låg lönsamhet. Nu skiftar bolaget dock fokus mot förvärv. Trelleborgs nya finansiella mål innebär att den totala försäljningstillväxten över en konjunkturcykel ska uppgå till 5-8 procent per år.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s