ABB global ledare inom elbilsladdning

En trigger i ABB som har stor potential att driva uppvärderingen det närmaste halvåret är den kommande noteringen av E-Mobility. ABB är globalt störst inom infraladdstruktur och elbilsladdare. Vid kapitalmarknadsdagen redovisades en årlig tillväxt på 57 procent i E-Mobility sedan 2017, som har exploderat de senaste året, och en glödhet sektor på börsen finns alla förutsättningar för att E-Mobility ska få en skyhög värdering. I E-Mobility kommer ABB fortsatt att vara största ägare och konsolidera bolaget i sina siffror. Nu presenterar ABB genom E-Mobility vad de säger är världens snabbaste elbilsladdare – Terra 360. Med denna ska du kunna få 10 mils räckvidd på bara 3 minuter. Det sägs också att detta är den enda laddare som utformats särskilt för att kunna ladda upp till fyra fordon samtidigt. Den maximala uteffekten ligger på 360 kW och man ska kunna ladda en bil fullt på bara 15 minuter (50 mil).

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s