Aktieportföljens kalender V50-52

Det märks att marknaden är nervös inför FED:s besked imorgon om tapering och räntebesked. Mina portföljer startar på morgonen idag med en uppgång på ca +37 tkr och stänger på ca -67 tkr. Från FED kan vi vänta oss ett hökaktigt besked efter de höga rekordinflationssiffrorna i USA. Vår egen Riksbank kan vara lite mer duvaktig då vi inte har samma inflationstryck i Sverige, även om den är den högsta sedan 1992. Jag kommer att sitta bänkad imorgonkväll och titta på direktsändningen kl 20:30 när Jerome Powell håller presskonferens efter FED:s räntebesked. På morgonen skall jag först följa Nordnets event ”Börsen 2022 – Detta är sakerna att hålla koll på!”. Den 20:e ser jag fram emot att följa Skistars webbsändning om Q1 rapporten. De stora svenska skidorterna ser ut att gå mot en ny rekordsäsong.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s