Apple närmar sig 3 biljoner dollar

Teknikjätten Apple som är ett favoritbolag i min utlandsportfölj närmar sig nu en ny milstolpe då marknadsvärdet är på väg att passera 3 000 miljarder dollar. Sedan köp är aktien upp +67,83%. Tidigare som anställd använde jag PC-produkter men som privat investerare gick jag över till Apples produkter helt och hållet, vilket jag inte ångrar. Integrationen mellan enheter och mjukvara är outstanding. Som aktieägare vill jag att innehavet är långsiktigt, men jag omprövar regelbundet även mina favoritinnehav enligt samma regler som för alla andra innehav.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s