Utlandsportföljen

Utlandsportföljen innehåller stora bjässar som är stabila och i flertalet fall utdelande. Det är en kassamaskin som arbetar på i bakgrunden. Jag väljer denna typen av stora bolag i min utlandsportfölj eftersom det är mycket svårare att hänga med i informationsflödet på utländska börser. Troligen hade jag fått bättre avkastning totalt sett genom att bara fokusera på Sverige. Men för mig är lärandet det primära. Att få analysera dessa intressanta bolag är spännande. Det är som att ha hela världen som arbetsfält. En annan fördel som privat aktieinvesterare är att jag är geografiskt obunden, även om jag har mina tre hemmabaser i Stockholm, Ronneby och Berlin.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s