ATH och börsrally

Jag är i Stockholm och inviger vår nya lägenhet och det är skönt att koppla bort investeringarna några dagar flanera i huvudstaden. Min sambo passar på att besöka frisören och när jag väntar går jag in på ett bibliotek för att läsa tidskrifter. Jag kan inte låta bli att ta en snabbtitt i telefonen på portföljutvecklingen och konstaterar att de köp och analyser jag gjort under året levererar bra. Den senaste tre månaderna är portföljerna upp +851.955,- kr, och tomterallyt på börsen har verkligen accelererat de senaste dagarna. Mina portföljer ligger någonstans mittemellan OMX30 och OMXSPI. Jag konstaterar att idag når OMXSPI all time high (ATH) och toppat på 1038,08. Vid 13-tiden handlas Stockholmsbörsen upp till indexnivån 1038,08, vilket innebär ett nytt rekord. Stängningsrekordet är dock 1033,81, som var utfallet den 16 november i år. Istället för att läsa tidskrifter har jag nu skrivit detta, följt upp mina portföljer och läst igenom dagens händelser på börsen i Di, Börskollen och Omni Ekonomi. Allt digitalt i telefonen. Skönt med tidskriftshörnor när man väntar…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s