Portföljförändringar i förra veckan

Höken har verligen landat. Vilken måndag på världens börser, en korrigering inför ett högre ränteläge tog fart idag. OMX30 ner -2,01% och OMXSPI ner -3,16%. Jag gjorde 29 avslut idag för att plocka hem vinster och omallokera. Men en sak i taget, jag återkommer om dagens förändringar senare i veckan. Eftersom jag anade att detta skulle komma började jag redan i förra veckan att vikta ned i högt värderade bolag. I förra veckan gjorde jag nedviktningar och vinsthemtagningar i följande bolag: …….. Dessutom avyttrade jag hela innehavet och gjorde vinsthemtagning i

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s