Portföljförändringar i måndags

Jag har tagit ledigt ifrån börsen några dagar och är på resande fot. I måndags var jag aktiv och gjorde huvudsakligen nedanstående vinsthemtagningar, påfyllningar och köp. Nytt är att jag har tagit position i certifikatet XBT för Bitcoin och Etherum. Även i tisdags gjorde jag flera köp vilket jag återkommer till. Nu fortsätter jag att vara ledig, men håller koll på börsen med mitt getöga. Jag passar på att vara lite aktiv på mornarna när andra sover som nu när jag skriver detta inlägg. …….Ovanstående är måndagens förändringar och jag återkommer med tisdagens portföljförändringar. Jag är ledig och har inte möjlighet att delge mina analyser. Generellt kan jag säga att jag nu prioriterar kvalitetsbolag med lägre värderingar och plockar hem vinster från bolag med höga värderingar och tillväxtbolag. Att jag lite oväntat tar positioner i kryptovalutor beror på att Bitcoin stod 40% lägre i måndags än toppnoteringen i november. Det blev ett gyllene tillfälle att ta position i detta ”samlarobjekt”. Nu fortsätter jag att njuta av min ledighet och önskar er alla en god helg.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s