Aktieportföljens kalender v 3 – rapportperioden inleds

På torsdag inleds rapportperioden av verkstadsjätten Sandvik som är ett tungt innehav i Sverigeportföljen. Rapporten presenteras på webben kl 10. På fredag är det Investor som redovisar sin helårsrapport kl 13. Investor är för närvarande mitt största innehav i Sverigeportföljen. Jag kommer att följa båda med stort intresse på webben. För bolag som ser att de väsentligt avviker från förväntningarna är det hög tid att vinstvarna. Men än så länge har det inte hänt något på den fronten. Jag väntar med spänning.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s