50.000 tack, så många visningar har bloggen haft sedan starten i mars 2020

Idag fick jag mejl från wordpress som meddelar att min webplats http://www.aktieportfoljen.com visats 50.000 ggr sedan starten. Ett stort tack till alla läsare utan er hade inte bloggen inte blivit av. Jag har sedan den 3 mars 2020 skrivit om investeringsinspiration och hur jag förvaltar mina aktieportföljer utifrån macro- och bolagshändelser. Det glädjer mig att så många läser mina inlägg, inte bara på hemsidan, utan även på instagram och sociala medier. För mig är investerarlivet en livsstil som jag gärna delar med mig av. Det är ett sätt för mig återgälda glädjen i mitt lärande och att investeringarna finansierar mitt uppehälle. Tittar jag närmare på statistiken så har bloggen haft 50.000 visningar och 24.000 besökare, 828 inlägg och 395 visningar som mest på ett inlägg.

Nyfiken som jag undrar jag vad det är för skillnad mellan ”Visningar och besökare”. Så här skriver WordPress:

De två huvudenheterna för trafikmätning är visningar och besökare:

  • En visning räknas när en besökare laddar eller laddar om en sida.
  • En besökare räknas när vi ser en användare eller webbläsare för första gången inom en given tidsram.

En besökare är en individ som besöker din webbplats. En besökare kan visa många olika sidor på din webbplats eller visa samma sida flera gånger. Därför är vanligtvis antalet visningar högre än antalet besökare.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s