Uppåtrekyl, men är ryska tillbakadragandet på riktigt. Nya uppgifter om cyberattacker oroar.

Stockholmsbörsen avslutade starkt och rekylerade uppåt efter gårdagens fall. Dagens tillbakadragning av ryska trupper togs emot väl på världens börser. Mina portföljer är i skrivande stund upp +87.210,- med reservation för att de nordamerikanska börserna har öppet till kl 22. Nu önskar jag att det ryska tillbakadragandet är på riktigt och inte en taktisk fint. Jag oroar mig för de senaste uppgifterna ikväll att flera banker i Ukraina har utsatts för cyberattacker. Attackerna ska även ha drabbat landets försvarsdepartement och försvarsmakt. Liksom igår ser vi att ädelmetallerna korrelerar mot aktier och börsen på ett tydligt sätt i båda riktningarna. På så sätt är ädelmetaller en bra hedge när börsen faller.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s