Aktieportföljens kalender v 8

Sex Q4 rapporter att se fram emot och de två första årsrapporterna samt en utdelning väntar i veckan. Jag gillar att läsa de svenska bolagens årsrapporter som ofta är välgjorda och informativa. Tyvärr överskuggas detta av krigshot. Di:s analytiker Ulf Pettersson spår att börsen faller 5-7% vid en regelrätt rysk invasion i Ukraina. Det går inte att vaccinera en aktieportfölj mot detta hemska krigshot, De vanliga strategierna för teknisk och fundamental analys sätts tillfälligt ur spel, men långsiktigt gäller det att vara uthållig i de bolag man tror på.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s