Portföljresultat mars, utd kv1

Mars månad blev oväntat bra trots krig, inflation och höjda räntor. Jag är lite mer optimistisk än tidigare och har börjat gå in lite mer i stabila tillväxtaktier med bra intäkter och ökande omsättning. Jag tog hem vinsten i SAAB och tog positioner i Hexatronic och Addnode. Jag är försiktigt optimistisk inför april då utdelningsäsongen drar igång på riktigt. Utdelningarna kommer troligen att spä på köptrycket på börsen. Då jag själv är överviktad i värdebolag med bra kassaflöden och utdelningar ser jag fram emot utdelningsperioden.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s