Di:s tävling ”Drömportföljen”

Jag har registrerat två portföljer i Dagens industri:s aktietävling Drömportföljen. Portföljerna heter Safe och Bull och mitt användarnamn är aktieportfoljen.com. Vinnaren får 100.000,- kr. Tävlingen startar 09.00 måndagen den 4 april och avslutas fredagen den 10 juni. I skrivande stund är det 11183 portföljer registrerade. Du får 1 miljon kronor i en fiktiv kassa att disponera. Välj minst 5 aktier från Stockholmsbörsen och First North. Eller låt spelet slumpmässigt välja 5 aktier åt dig. Du får investera max 25 procent och minst 5 procent av din kassa i ett och samma bolag. Du kan också välja att ha max 25 procent av din kassa i kontanter.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s