Aktieportföljens kalender v23 – rea pågår, många fina bolag har blivit prisvärda

Tre utdelningar anländer i veckan, i övrigt är det tunt med portföljhändelser. Veckan inleds med helgstängt på börserna i Sverige, Köpenhamn och Oslo på måndagen. ECB lämnar räntebesked följt av presskonferens på torsdag eftermiddag. Nu när första rapportperioden är över finns det mer tid för uppföljning av portföljinnehaven och att se över bevakningarna. Det finns många fina bolag att plocka upp som blivit mycket prisvärda. Mitt fokus för veckan kommer ligga på att utvärdera de bästa reaköpen.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s