Idag är börsen lika het som sommaren

Efter morgon tennisen installerar jag min handelsplats i trädgården. Det är inte utan anledning då det är 35 grader i Berlin idag. Lika het är Stockholmsbörsen som i detta nu är upp 3,43% och försöker hämta hem fredagens rally på världens börser när Stockholm var midsommarstängt. I takt med att risken för en recession ökar så räknar marknaden med att den amerikanska centralbanken Fed ska mjukna lite vad gäller räntehöjningar. Det återstår att se om Stockholmsbörsen har kraft nog att stänga på den här nivån ikväll.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s