Min aktievecka 28

Den andra rapportperioden drar igång på allvar och det kommer in tre utdelningar i veckan. P g a av bearmarket är min likviditet i Sverigeportföljen hög och pendlar mellan 30-50%. Det kan jämföras med utlandsportföljen där likviditeten är 25%, men exponeringen mot USA har varit bra genom valutaeffekten. Den högre likviditeten ger mig ett bra läge att inte behöva fokusera så mycket mot börsen när jag är sommarledig. I förra veckan fick vi en positiv utveckling på börserna, men jag tror att varje uppgång framöver kommer att följas av nya bottenkänningar ett bra tag till. Vi behöver fler positiva nyheter innan det vänder.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s