Börsrally – äkta eller falsk

Vem vet, men det vi vet är att börsen stiger för andra dagen i rad och mina positioner som jag ökat i på sistone går levererar. Getinge lyfter på köprekommendation från Di och Morgan Stanley. Bolaget toppar min portfölj idag när börsen stängde. Två banker, Swedbank och SEB, kvalificerar sig för Top 5. Förhoppningsvis får vi se stabila rapporter från bankerna, de borde ha ett hyggligt räntenetto nu. Sandvik överraskade igår med en bra rapport och fortsätter att stiga. Investor, som har flera industribolag, hakar på och kommer med på topplistan.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s