Min aktievecka 48 – årsstämma, kinaprotester, jobbrapport, kanske tomterally??

Kommande vecka har jag bara en portföljhändelse. På fredag har Akelius årsstämma. Akelius D-aktie är upp +30% sedan köp och i år ligger den på +0,55%. Det är en av få fastighetsaktier som har hålla ställningarna under året, men det finns goda skäl för det då bolaget gjorde fina försäljningar förra året och fick bra betalt när allt var dyrt. Protesterna i Kina komma troligen att sätta avtryck på börsen den här veckan. På fredag redovisas USA:s jobbrapport och blir det en stark siffra kan det bli en trippelhöjning från FED igen. Börsen kommer troligen att hacka i veckan mot bakgrund av oroligheterna i Kina, men jobbrapporten kan bli avgörande för om det blir tomterally i år.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s