Polestar vinnare

Idag toppar Polestar som jag fick in i utlandsportfoljen häromdagen på en omvänd stoploss vid en dipp. Jag har flera omvända stoplosser som slår till om aktiepriset faller dit jag vill. Eftersom börsen fallit två dagar i rad och jag börjar undra om tomterallyt uteblir så gjorde jag idag ett flertal delvisa vinsthemtagningar och tog positioner i två etf:er; en med råvaruinriktning och en med high yield. Mina portföljerna gick idag mycket bättre än våra svenska börsindex så man får vara nöjd trots minus på sista raden. Nordamerika har fortfarande börserna öppna så topplistan lever egentligen fortfarande.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s