Min aktievecka 50 – utdelning och supermakrovecka samt Kinautsikter

Kommande vecka kommer det in en utdelning från Northwest Healthcare. Veckans handel kommer i hög grad av att påverkas av tisdagens inflationssiffror i USA och hur de påverkar Federal Reserves kommunikation i samband med onsdagens räntebesked. På torsdag lämnar även ECB räntebesked och både FED och ECB väntas slå av på höjningstakten till 0,5 punkter istället för 0,75. I USA väntas inflationstakten avmattas medan Europa har sin topp framför sig. På den kinesiska börsen ser utsikterna goda ut när myndigheterna gör en u-sväng i sin corona strategi och öppnar upp. Kan det bli mer spännande…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s