Dagens portföljvinnare

Vindkraftsbolaget Orrön blir dagens portföljvinnare och är en alltmer populär aktie och med sin volatilitet är den perfekt för trading. Medicinteknikbolaget Biotage har uppvisat god tillväxt över tid. Årets tre första kvartal växte bolaget 16% organiskt. Fjolårets förvärv av brittiska ADTBio utvecklas fint. Biotage har en stark balansräkning som möjliggör utrymme för fler förvärv framåt. På bronsplats hittar vi teknikjätten Microsoft som köper 4 procent av LSEG, som driver den den anrika Londonbörsen, och lanserar samtidigt ett tioårigt partnerskap med börsen om mjukvarulösningar. Det ser ut som att portföljerna hamnar på plus idag trots röda europeiska börser. Sverigeportföljen stängde på plus och förhoppningsvis gör utlandsportföljen det också om inte dollarn försvagas ytterligare.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s