Min aktievecka 51 – iskyla på börsen, KI-barometer och boprisstatistik

Det är typiskt att förra veckans avslutades med den största sättningen på börsen sedan juni och att det sammanträffar med att jag är på bilresa och har händerna på ratten. Jag hade ställt in köp på några bolag fram till nyår för att komma in på en bra nivå, så några dippköp blev det åtminstone. Hedgeportföljen hann jag inte vikta ned, det är bra. Kommande vecka har jag inga portföljhändelser. Trots att börsen stigit 11 av 14 gånger i december sedan 2008 är jag skeptisk till ett tomterally, efter FED:s och ECB:s skärpta räntebanor och marknadens reaktion på detta. I veckan kommer ny boprisstatistik, och KI-barometern samt detaljhandelssiffror. Framöver ser det ut som att vi får klä våra portföljer för iskyla.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s