Veckans portföljvinnare och nya innehav

Efter skärpta räntekurvor från FED och ECB och hökaktig approach stängde det mesta på rött för veckan. Några undantag hittar jag dock i portföljerna. Sinch toppar efter att Bank of America Merrill Lynch inleder bevakning på Sinch med köp och riktkurs 55 kronor. Därefter kommer fastighetsbolagen Akelius och W.P. Carey som ses som trygga hamnar med hög direktavkastning. På plussidan hittar vi även Swedbank, hälsovårdsbolaget Novo Nordisk och IT-bolaget Microsoft som representerar tre sektorer jag tror kommer att klara sig väl i kommande volatila marknad. Hedgefonderna DNB Fund TMT och Lynx Dynamic gjorde sitt jobb och visade gröna siffror. Jag passade också på att plocka upp tre nya innehav till portföljern: hälsovårdsbolaget CVS Health, skogs- och trädgårdsbolaget Husqvarna och hälsovårdsteknikbolaget Chemometec som dippade med -7%, -10% respektive 11% i veckan.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s