Uppgång tredje dagen i rad

Årets positiva börssvit håller i sig på tredje börsdagen. 33 innehav stänger positivt och 22 stiger mer än 1%. Flera tunga innehav är med i dagens topplista. Idag toppar Sinch som stigit +133% sedan köp och på egen hand blivit ett av mina större innehav. Aktien får säkert en extra skjuts när blankarna tvingas stänga sina positioner när aktien rusar. ABB ligger i framkant inom bl a infrastruktur för elladdning går bra för andra dagen i rad. På tredje plats hittar vi tyska halvledarbolaget Infineon som har överfulla orderböcker och en enorm tillväxt framför sig både organiskt och genom förvärv. Även om det ser bra ut på årets första dagar ökar jag positionerna i Guld, HY och IG företagsbligationer för att möta sämre börsdagar.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s